نسیم بانو

بورانی بادنجان

من همیشه ماست بورانی بادمجون رو با بادمجون کبابی خورده بودم تا اینکه... منیژه جون تو فیس بوک یه بورانی این مدلی درست کرده بود و من چشمم توش مونده بود و تازه امروز موفق شدم امتحان کنم و باید بگم خیلی خیلی خوشمزه بود. یعنی از هرچی بورانی من تاحالا خورده بودم طعمش بهتر بود. دستت درد نکنه منیژه جون.
مواد لازم مقدارش رو میشه کم و زیاد کرد این مقدار موادی بود که من استفاده کردم. در ضمن تو دستور اصلی پیاز بود که من استفاده نکردم و بادمجون ها رو هم من له کردم.
بادمجان    ۱ عدد کوچک
سیر  ۲ حبه
رب گوجه  ۲ قاشق غذاخوری
نعناع  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
ماست  نصف پیمانه
روغن زیتون  کمی
بادمجون ها رو پوست گرفتم و قاچ کردم. داخل یک قابلمه روغن زیتون ریختم و بادمجون ها رو خیلی کم سرخ کردم بعد ازاینکه کمی سرخ شدن بادمجون ها رو کمی با چنگال له کردم و سیر خرد شده و رب گوجه و نمک و فلفل و کمی نعناع رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و در ظرف رو گذاشتم تا بادمجون ها بپزن و مواد به خرد هم برن. بعد از اینکه بادمجون خنک شد داخل یک کاسه یک ردیف بادمجون ریختم روش یه ردیف ماست و روی ماست نعناع و یک بار دیگه تکرار کردم.
خیلی خیلی خوشمزه بود.

+   نسیم ; ۱:٠٦ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٦/٢٤

design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir