نسیم بانو

شیرینی رولت


مرسی از لیلا عزیز (آشپزخانه کوچک من)  بابت این رولت خوشمزه که باعث شد من بالاخره رولت درست کنم. فکر میکردم رولت خیلی سخت باشه درست کردنش اما وقتی درست کردم دیدم چقدر آسونه! دیگه مشتری شدم! حتما امتحان کنید عالی میشه حتی از رولت های بیرون هم خوشمزه تر شده بود!
مواد لازم:
تخم مرغ   ۴ عدد
شکر   دو تا ۱/۴ پیمانه و مقداری برای شیرین کردن خامه
خامه  ۱ بسته
وانیل  ۱/۴ قاشق مرباخوری
دارچین  نصف قاشق چایخوری
ارد  نصف پیمانه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده و وانیل و ۱/۴ پیمانه شکر را کاملا با همزن بزنید تا شیری رنگ و کشدار بشه. سفیده تخم مرغ را هم جداگانه با همزن بزنید تا کمی سفت بشه حالا ۱/۴ پیمانه شکر را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سفت بشه تا وقتی کاسه را برمیگردانید ازش نریزه. حالا سفیده را آرام آرام در چند مرحله به زرده اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن آرام و از یکطرف هم بزنید. ارد + دارچین رو مخلوط کنید و آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا پف سفیده نخوابه. خیلی مهمه که از یک طرف و آرام آرام مخلوط کنید. حالا از یه سینی لبه دار استفاده کنید و توش کاغذ مومی (کاغذ شیرینی پزی) بگذارید طوری که از دوطرف سینی کمی از کاغذ بیرون بزنه تا موقع برداشتن راحت باشید. مواد رو کاملا روی کاغذ مومی پهن کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا وقتی که کمی طلایی بشه بپزید. خامه را با شکر شیرین کنید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیره. وقتی نون رولت پخت و از فر خارج کردید بگذارید تا خنک بشه بعد آرام با کاغذ از سینی خارج کنید و تمام سطحش رو خامه بمالید و آرام رول کنید. کاغذ خیلی راحت از رولت جدا میشه. روش رو خامه بمالید یا با مربا یا شکلات یا هرچیزی که دوست دارید تزیین کنید.
یه نکته خیلی مهم اینه که وقتی میخواهید سفیده تخم مرغ را هم بزنید همزنتون باید کاملا تمیز و بدون چربی باشه در غیر این صورت سفیده خراب میشه و خوب پف نمیکنه.هیچوقت از همزنی که برای زرده استفاده کردید واسه سفیده استفاده نکنید اول خوب بشوریدش و خشک کنید بعد استفاده کنید.

+   نسیم ; ٧:۱۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٠/۱٠

design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir