کیک توت فرنگی


این روزها همه جا پر از توت فرنگی هست. تازه و خوشمزه. پیشنهاد میکنم این کیک توت فرنگی تازه و خوشمزه رو زودی بپزید و با چای واسه عصرونه در کنار خونواده میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
آرد سفید شیرینی پزی  ١/۴ پیمانه
آرد سبوس دار ١/٢ پیمانه
تخم مرغ  ١ عدد
بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
نمک ١/۴ قاشق چایخوری
شکر ١/٢ پیمانه و کمی بیشتر برای پاشیدن روی کیک
شیر  ١/٢ پیمانه
کره  ۴ قاشق غذاخوری
وانیل  ١ قاشق چایخوری
توت فرنگی  ٢۵٠ گرم
توت فرنگی ها رو خوب میشوریم و خشک میکنیم و دمش رو میگیریم و چهار قاچ میکنیم.
فر رو با دمای ٣۵٠ درجه فارنهایت روشن میکنیم و یه قالب ٧ اینچی رو خوب با کره چرب میکنیم.
آرد +بکینگ پودر + نمک
شکر و کره نرم شده در دمای محیط رو خوب باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا روشن و کشدار بشه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. شیر رو هم اضافه میکنیم. حالا مواد خشک رو اروم اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. مایه رو داخل قالب میریزیم و خوب صاف میکنیم حالا توت فرنگی ها رو از قسمتی که بریدیم روی کیک میچینیم و روش شکر میپاشیم و داخل فر به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه میپزیم.



/ 6 نظر / 20 بازدید
Gilda

چه خوشگل و منظم شده ، مرسی عزیزم

سعیده

سلام. می بخشید این پیمانه ها که نوشتی مثلا آرد یک چهارم پیمانه؟ به نظرم کمه!

مطبخ خانه ما

سلام نسیم جان، این کیک خیلی خوشمزه است دستت طلا، لطفً به وب منم با همین نام و آدرس سر بزنید و اگه مایل بودید به جمع دوستاتون اضافه کنید.

art-color

سلام خانمی.وب خیلی زیبا و مفیدی داره.خسته نباشی.وب من هم درباره هنره.منتظر قدم های گرمت هستم گلم.در ضمن اگر موافق تبادل لینک بود لطفا خبرم کنی. متشکرم.منتظرتون هستم. موفق باشید

الی بانو

سلام دوست عزیز از دیدن وبلاگتون خیلی لذت بردم به تمام معنا کدبانو و هنرمند هستید اگه مایل هستید تبادل لینک کنیم منتظر خبرتون هستم دوست عزیز