مربای توت فرنگی

این هم مربای توت فرنگی خوشمزه . یه صبحانه عالی واسه همه اعضای خانواده.
مواد لازم:
توت فرنگی  ۵٠٠ گرم
شکر ۵٠٠ گرم
وانیل ١ قاشق مربا خوری
زاج سفید یا آبلیمو ١ قاشق چایخوری
داخل یک قابلمه توت فرنگی ها رو که شستم و دمش رو گرفتم ریختم و روش شکر ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ٢۴ ساعت بمونه و آب بندازه. اگه توت فرنگی آب ننداخت باید نصف پیمانه آب بریزیم اما توت فرنگی های من خوب آب انداخته بودن و نیازی به آب نداشت. بعد از ٢۴ ساعت قابلمه رو گذاشتم رو گاز به مدت ٢٠ دقیقه حسابی که مربا جا افتاد و چند تا جوش آخر رو زد  وانیل و زاج سفید رو اضافه کردم و زیر گاز رو خاموش کردم. وقتی خنک شد داخل شیشه تمیز ریختم. مربای توت فرنگی حین پخت کف میکنه که بهتر هست کفش رو خوب بگیریم تا یه مربای تمیز و شفاف داشته باشیم.

/ 3 نظر / 29 بازدید
Gilda

وای ی ی دلم خواست ، چه خوب شده نسیم جون ، توتفرنگی ها حالت خودشون رو حفظ کردند

مریم

سلام عزیزم . می تونم بپرسم این عکسهای زیبا را با چه دوربینی و با زوم چند گرفتی؟