کیک به شکل شماره یک

این کیک دومین تجربه کیک پزی حرفه ای من واسه تولد هستش. اولی یه کیک پروانه بود که واسه مانلی درستش کردم که اون رو هم به زودی میگذارم.
این کیک رو واسه ملیسا که تازه یک سالش شده درست کردم. خودم که خیلی راضی بودم هم خوشگل شده بود هم خوشمزه.
کلی سفارش کیک گرفتم! خیلی خوشحالم. از وقتی دوباره شروع به وبلاگ نویسی و آشپزی و شیرینی پزی کردم روحیم بهتر شده. با اینکه خیلی سرم شلوغه و بچه ها حسابی ازم انرژی میگیرن اما خوب من عاشق آشپزی هستم و تا وقت پیدا کنم یه کاری میکنم. واسه تولد ملیسا کلی خسته شدم اما خوب شب خوبی بود.
کیک شماره یک رو به روشهای مختلف میشه درست کرد که راحت ترین راه اینه که یه قالب به شکل یک خریداری کرد و کیک رو پخت و روش رو تزیین کرد.
متاسفانه چون من سرم خیلی شلوغ بود و کلی کار داشتم فرصت نشد که از مراحل کار عکس بگیرم اما خوب سعی میکنم خوب توضیح بدم که چیکار کردم.
اگر کسی دوست داشت این کیک رو بپزه و از توضیحات من سر در نیاورد میتونه تو گوگل سرچ کنه کلی روش مختلف واسه درست کردن این کیک یاد میده شاید یه راه آسون تر از من هم پیدا کردید.
من ٢ تا کیک مربع در قالب ٩ اینچی درست کردم و یه کیک مستطیل کوچیک در قالب loaf درست کردم. دو تا کیک مربع رو به صورت عمودی یعنی بالا و پایین کنار هم قرار دادم تا تنه شماره یک رو درست کنه و با یک چاقو تیز بلند اطراف و روی کیک رو خوب بریدم تا صاف و هموار و یکدست بشه. از یه گوشه کیک مستطیل به صورت کج یه مثلث کوچیک بریدم و به بالای سمت چپ کیک مربع بالا چسبوندم تا نوک عدد یک شکل بگیره و دو تا مربع کوچیک دیگه هم از همون کیک مستطیل بریدم و دو طرف انتهای کیک مربع پایین قرار دادم تا دمهای یک شکل بگیرن. روی این کیکهای بریده شده کوچیک رو هم خوب صاف کردم تا هم تراز تنه یک بشن.
خامه رو خوب هم زدم تا فرم گرفت و مقداریش رو با رنگ صورتی مخلوط کردم و حسابی روی کیک رو پوشوندم و گذاشتم یخچال تا خوب خودش رو بگیره بعد از یکی دو ساعت کیک رو بیرون آوردم و دوباره خامه مالیدم. مقداری از خامه رو با رنگ سبز مخلوط کردم و با ماسوره روی کناره های کیک گل زدم. وسط کیک هم با ستاره های رنگی نوشتم ONE و یه شمع گذاشتم بالای کیک.
این هم مواد لازم و طرز تهیه کیک:
تخم مرغ  ۴ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن مایع  نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی  ١ پیمانه و نیم
بکینگ پودر  ١ قاشق غذاخوری
وانیل  ١ قاشق چایخوری
شکر ١ پیمانه
پودر کاکائو  ٢ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ها و وانیل رو خوب هم میزنیم تا کف کنه. شکر و روغن رو اضافه میکنیم و باز خوب هم میزنیم. شیر رو اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر رو که الک کردیم اضافه میکنیم. من کیک رو به صورت ماربل (مخلوط وانیلی و شکلاتی ) درست کردم. به این صورت که ٣/۴ مایه کیک رو داخل قالب از قبل چرب شده ریختم و بقیه مایه رو با پودر کاکائو قاطی کردم و به صورت شکل های نامنظم ریختم روی مایه وانیلی و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه پختم. کیک که خوب خنک شد از قالب در آوردم و تزیین کردم.

/ 8 نظر / 44 بازدید
شکمو

اخی عزیزم تولدش مبارک باشه خیلی خوشگل درستش کردی خانم دستت درد نکنه

سحر

نسیم جان وسط کیک ها هم خامه گذاشتی؟

مهسا

آفرین به شما نسیم جون هنرمند و با حو صله ، خیلییییییییییییییییی با سلیقه و زیبا درست کردی ، من که بدون مشغله هستم وبچه کوچولو ندارم این حوصله رو ندارم ، ولی واقعا آفرین به پشتکار و تلاش شما عزیز.

Gilda

جدی خیلی خوشکل شده نسیم جون ولی انگار همین دیروز بود که میگفتی این کوچوکو رو به دنیا آوردی چه قدر زود ١ سال گذشت امیدوارم که شاد و سالم در کنار خانواده گلش برقرار و پاینده باشه

مصی ولیزاده

[لبخند]عالیه نسیم جون.دست گلت درد نکنه.تولد ملیسا جون هم مبارک

ساناز

نسیم جون عالی شده دست گلت درد نکنه

هانی شف

ای خانوم باسلیقه..خیلییی تمیز درآوردی..براووو تولدت مبارک ملیسا کوچولوی ناز

نیکو

اگه می خواید کیکتون سریع حاضر بشه از دسرهای فوری فیت و فان برای تزیین استفاده کنید.