گراتن مرغ و سیب زمینی

سلام
خیلی وقت میشه که ننوشتم. واقعا دلم تنگ شده بود. چندین بار اومدم شروع کنم به نوشتن اما نشد. خیلی خیلی سرم شلوغه. با دو تا بچه واقعا سخته. نه اینکه آشپزی نکنم میکنم اما واقعا وقت نوشتن ندارم. اما خیلی دلم واسه وبلاگم و دوستهام تنگ شده بود. امشب گفتم هر طور شده دوباره شروع میکنم ...
خیلی خیلی کامنت داشتم اما واقعا وقت نمیکنم به همه جواب بدم. از همینجا از همه شما عزیزان که وقت میگذارید و میخونید و کامنت میگذارد بینهایت تشکر میکنم اما اگه نتونستم جواب بدم ناراحت نشید...بچه دار ها حتما میدونن با دو تا بچه ٣ ساله و یک ساله دیگه وقتی واسه آدم نمیمونه ... اما تمام تلاشم رو میکنم تا اونجا که بتونم به سوالهاتون جواب بدم. باز هم ممنون از همه.
خوب بعد از یکسال دوباره شروع میکنم به امید خدا .
مواد لازم:
سینه مرغ بزرگ   ٢ عدد
قارچ  ١ پیمانه
فلفل دلمه  نصف پیمانه
پیاز  ١ عدد
سیب زمینی متوسط  ٢ عدد 
پنیر مازارولا یا چدار یا مخلوط از هردو رنده شده  ١ پیمانه 
نمک،فلفل،دارچین،زعفران ،زردچوبه
مواد لازم برای سس سفید :
شیر  ١ پیمانه و نیم 
خامه نصف پیمانه 
کره  ١ قاشق غذاخوری
آرد  ٢ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها رو به صورت حلقه ای برش زدم و با شیر و خامه و کمی نمک گذاشتم بپزن. زیاد نپوختم تا له بشن کمی نرم بشن کافیه چون داخل فر هم میپزن.
پیاز رو خلالی خرد کردم. سینه مرغ ها رو به تیکه های کوچیک مربع خرد کردم. اول پیاز رو با زردچوبه کمی تفت دادم تا سبک بشه و رنگش تغیر کنه. مرغ ها رو بهش اضافه کردم و ادویه زدم و مرغ ها رو خوب تفت دادم. قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کردم و گذاشتم جا بیوفته و آب قارچ تبخیر بشه.
برای سس سفید ارد رو با کره تفت دادم و کم کم بهش شیر اضافه کردم و گذاشتم کمی غلیظ بشه و بعد خامه رو اضافه کردم و گذاشتم تا مثل سس غلیظ بشه.
یه ظرف پیرکس رو چرب کردم و یک لایه سیب زمینی چیدم روش سس سفید و از مواد مرغی روش ریختم و روی اون پنیر ریختم و همین کار رو ادامه دادم تا مواد تموم بشن. داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه قرار دادم تا پنیر ها آب بشن و تغیر رنگ بدن بعد به مدت ١٠ دقیقه آخر کار گریل رو روشن کردم و بعد از فر در آوردم. فوق الاده خوشمزه بود. نوش جان.

/ 18 نظر / 71 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مطبخ خانه ما

سلام نسیم جان چقدر این غذا خوشمزه است دستت درد نکنه، لطفاً به وب منم با همین نام و ادرس سر بزنید و اگه دوست داشتید لینک کنید.

malihe

nasim jan salam, omidvaram khosho salamat bashi, emshab in qaza ro dorost kardam ali shod, mersi az rahnamayit kadbanoye honarmand.[چشمک]

پرواز

لطفا طرز تهیه رولت گوشت رو به شیوه خودتون توضیح بدید .مخصوصا موقع پیچیدنش .با تشکر

مریم

با سلام . ممنون از دستورات عالی که میذارید. بدون هیچ چشم داشتی تجربه های جالبتونو میذارید. موفق وپایدار باشید

fafa

behtarin vebi b00d ke ta hala dar morede ashpazi didam mer30

نیکو

بعنوان چاشنی از عصاره زعفران الیت استفاده کنید.

خدیج

برم وسایلشو بخرم برای شام درس کنم ممنون .

خدیج

این چن نفر رو جواب میده و ظرفمون چه سایزی باشه؟

مامان زهرا

سلام ، وبلاگ قشنگي دارين خدا بچه هاتون براتون حفظ كنه ، سايه خودت روسرشون. من يكي دارم واقعاً كلافه شدم . البته آشپزي مي كنم ولي در حد بخور نمير . چون تا ساعت 3 سركارم . بعد خونه داري و... ولي دوس دارم غذاهاي جديد درس كنم.راسي شما كجايين؟ موفق باشين

نازگل

سلام ممنون از مطالب خوب و جالبتون من که خیلی پسندیدم ، غذا خیلی کاربردی بودن و همچنین خوشمزه